Kontakt

Adresa:

Puškarićeva 1b, Lučko, Zagreb
10 250 Lučko, Hrvatska

Telefon u radno vrijeme 09-20h:

 

01/ 6268 - 497


E-mail:

hrabri.korak@gmail.com

Facebook:

facebook.com/hrabri.korak

O nama

TKO

Hrabri korak d.o.o. vode stručne osobe iz područja radne terapije i psihologije s višegodišnjim iskustvom u individualnom i grupnom radu s djecom i članovima njihovih obitelji.

ŠTO

Svakoj obitelji pristupamo individualno i timski. U svom radu primjenjujemo senzornu integraciju, psihološko savjetovanje i psihoterapiju te različite baby programe (baby handling, baby fitness, Baby Signs®). Radimo s djecom s i bez razvojnih teškoća (i članovima njihovih obitelji).

KADA

Za stručnu pomoć i savjet nam se možete obratiti odmah. U našem ugodnom ambijentu možemo slobodno razgovarati o Vašim poteškoćama i terapijskim ciljevima.

KAKO

Tijekom prvog susreta radi se procjena psiho-fizičkog stanja djeteta i odlučuje o najpogodnijem obliku terapije. Duljina terapije ovisi o postavljenim ciljevima. Sustavno pratimo učinkovitost tretmana i primjenjujemo samo one koji su znanstveno utemeljeni.

ZAŠTO

Želimo pomoći svoj djeci da ostvare svoj maksimalan potencijal i žive kvalitetan i sretan život. Želimo pomoći mama i tatama (i drugim članovima obitelji) da ostanu jaki kada je najteže i da mogu biti oslonac svojoj djeci.

Hrabri Korak

Hrabri korak - radno terapijska rehabilitacijska igraonica i psihoterapijsko savjetovalište

Hrabri korak d.o.o. vode stručne osobe iz područja radne terapije i psihologije, s višegodišnjim iskustvom u individualnom i grupnom radu s djecom i članovima njihovih obitelji. Svakoj obitelji pristupamo individualno i timski. U svom radu primjenjujemo senzornu integraciju, psihološko savjetovanje i psihoterapiju te različite baby programe (baby handling, baby fitness, Baby Signs®). Radimo s djecom sa i bez razvojnih teškoća (i članovima njihovih obitelji).