Hrabri Korak

Igraonica za poticanje rasta
i razvoja djece

Više

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak

09:00 - 20:00

Subota po dogovoru.

Hrabri Korak

Hrabri korak d.o.o. vode stručne osobe iz područja radne terapije i psihologije, s višegodišnjim iskustvom u individualnom i grupnom radu s djecom i članovima njihovih obitelji.

Svakoj obitelji pristupamo individualno i timski. U svom radu primjenjujemo senzornu integraciju, psihološko savjetovanje i psihoterapiju te različite baby programe (baby handling, baby fitness, Baby Signs®). Radimo s djecom s i bez razvojnih teškoća (i članovima njihovih obitelji).

Za stručnu pomoć i savjet nam se možete obratiti odmah. U našem ugodnom ambijentu možemo slobodno razgovarati o Vašim poteškoćama i terapijskim ciljevima.

Tijekom prvog susreta radi se procjena psiho-fizičkog stanja djeteta i odlučuje o najpogodnijem obliku terapije. Duljina terapije ovisi o postavljenim ciljevima. Sustavno pratimo učinkovitost tretmana i primjenjujemo samo one koji su znanstveno utemeljeni.

Želimo pomoći svoj djeci da ostvare svoj maksimalan potencijal i žive kvalitetan i sretan život. Želimo pomoći mama i tatama (i drugim članovima obitelji) da ostanu jaki kada je najteže i da mogu biti oslonac svojoj djeci.

Kroz psihološku podršku nastojimo biti dostupni roditeljima i djeci kroz individualni i grupni rad kako bi poticali roditeljstvo u najboljem interesu djeteta, a djetetu pomogli da ima sretno djetinjstvo.

Naše aktivnosti odgovor su na potrebe djece i roditelja. U našem radu primjenjujemo znanja i vještine iz terapije igrom, psihološkog savjetovanja, biheviralno-kognitivnih terapija i znakovnog jezika za bebe.

Psihološka podrška

Više Kontakt

image1

Individualni pristup

Hrabri korak d.o.o. nudi svakom djetetu individualni rad i pristup sukladno njegovim potrebama i mogućnostima. Svaki program koji je u ponudi provodi se individualno s djetetom i roditeljima s timom stručnjaka.

image2

Razvojni pristup

Kako bismo Vama i Vašem djetetu pružili najbolju moguću uslugu, koristimo se razvojnim pristupom. Razvojnim pristupom utvrđujemo stupanj razvoja Vašeg djeteta te planiramo intervenciju rada sukladno njegovim potrebama i mogućnostima.

image3

Naš tim

Hrabri korak rehabilitacijsku igraonicu vode stručnjaci iz područja radne terapije, senzorne terapije i psihologije s višegodišnjim kliničkim iskustvom u individualnom i grupnom radu s djecom i članovima njihovih obitelji. Saznajte više o našem osoblju.

Hrabri Korak

Hrabri korak - radno terapijska rehabilitacijska igraonica i psihoterapijsko savjetovalište

Hrabri korak d.o.o. vode stručne osobe iz područja radne terapije i psihologije, s višegodišnjim iskustvom u individualnom i grupnom radu s djecom i članovima njihovih obitelji. Svakoj obitelji pristupamo individualno i timski. U svom radu primjenjujemo senzornu integraciju, psihološko savjetovanje i psihoterapiju te različite baby programe (baby handling, baby fitness, Baby Signs®). Radimo s djecom sa i bez razvojnih teškoća (i članovima njihovih obitelji).